Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Në Quotex, ne përpiqemi t'ju ofrojmë opsione të mjaftueshme në mënyrë që të mund të bëni transaksione ashtu siç dëshironi. Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë mënyrash pagese specifike për vendin tuaj dhe kohë të shpejta të përpunimit të transaksioneve.


Si të tërhiqni para nga Quotex


Si të tërhiqeni nga Quotex përmes Crypto?

Tërheqjet e Bitcoin janë të disponueshme 24/7 në Quotex. Në këtë artikull, ne do t'ju tregojmë se si mund të tërhiqni bitcoin nga Quotex në portofolin tuaj personal Bitcoin.

Shënim : Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Bitcoin, ju gjithashtu do të tërhiqni Bitcoin.

1. Zgjidhni "Tërheqja".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2. Zgjidhni Mënyra e Pagesës: të tilla si Bitcoin (BTC).
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Tërhiqni para duke përdorur Bitcoin kështu që shkruani adresën e marrësit të bitcoin që dëshironi të merrni në "Purse" dhe futni shumën që dëshironi të tërhiqni. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3. Futni kodin Pin, ata dërgojnë në emailin tuaj dhe klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Më poshtë e shihni kërkesën e fundit.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të tërhiqeni nga Quotex përmes Visa / MasterCard?

Një tërheqje duhet të bëhet duke përdorur të njëjtin sistem pagese të përdorur për depozitimin .

Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet sistemit të pagesave Visa / MasterCard, do të tërhiqni para edhe përmes sistemit të pagesave Visa / MasterCard.

1. Zgjidhni "Tërheqja" në këndin e sipërm djathtas të faqes.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Visa / MasterCard.

Futni shumën e parave që dëshironi të tërhiqni. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3. Futni kodin pin, ata sapo ju kanë dërguar në emailin tuaj. Klikoni "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për Tërheqje, klikoni "Transaksion" dhe shihni kërkesën më të fundit si më poshtë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të tërhiqeni nga Quotex përmes pagesave elektronike (Perfect Money, Advcash, MoMo)?

Pagesat elektronike po bëhen jashtëzakonisht të njohura për shkak të shpejtësisë dhe komoditetit të tyre për përdoruesit. Pagesat pa para kursejnë kohë dhe janë gjithashtu shumë të lehta për t'u kryer. Më poshtë është tutoriali për tërheqjen përmes E-pagesave.

Mënyra që keni zgjedhur për të depozituar llogarinë është gjithashtu një metodë e tërheqjes së fondeve.
Për shembull, nëse keni bërë një depozitë në llogarinë tuaj nëpërmjet Perfect Money, do të tërhiqeni gjithashtu nëpërmjet Perfect Money.


1. Klikoni "Tërheqja" në dritaren e ekzekutimit të tregtisë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2. Zgjidhni mënyrën e pagesës: Perfect Money, futni kuletën dhe shumën që dëshironi të tërhiqni. Pastaj, klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3. Futni kodin Pin, ata dërgojnë në emailin tuaj dhe klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
Duke kontrolluar të gjitha kërkesat tuaja për tërheqje, klikoni "Transaksion", ju shihni kërkesën më të fundit më poshtë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të tërhiqeni nga kuoteksi në një llogari bankare

Zbuloni se si mund të përdorni transfertat bankare për të tërhequr fonde me llogarinë tuaj tregtare Quotex.

1. Klikoni butonin Tërheqje në këndin e sipërm djathtas të faqes në faqen e internetit të Quotex.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2. Zgjidhni transfertën bankare nga zona e tërheqjes dhe futni shumën e parave që dëshironi të tërhiqni në llogarinë tuaj bankare.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3. Futni kodin Pin, ata dërgojnë në emailin tuaj dhe klikoni butonin "Konfirmo".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4. Kërkesa juaj është dërguar me sukses.

Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)

A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

Sa kohë duhet për të tërhequr fonde?

Mesatarisht, procedura e tërheqjes zgjat nga një deri në pesë ditë nga data e marrjes së kërkesës përkatëse të Klientit dhe varet vetëm nga vëllimi i kërkesave të përpunuara njëkohësisht. Kompania gjithmonë përpiqet të kryejë pagesat direkt në ditën e marrjes së kërkesës nga Klienti.

Cila është shuma minimale e tërheqjes?

Shuma minimale e tërheqjes fillon nga 10 USD për shumicën e sistemeve të pagesave.

Për kriptovalutat, kjo shumë fillon nga 50 USD (dhe mund të jetë më e lartë për monedha të caktuara, p.sh. Bitcoin).


A duhet të siguroj ndonjë dokument për të bërë një tërheqje?

Zakonisht nuk nevojiten dokumente shtesë për tërheqjen e fondeve. Por Kompania sipas gjykimit të saj mund t'ju kërkojë të konfirmoni të dhënat tuaja personale duke kërkuar dokumente të caktuara. Zakonisht, kjo bëhet për të parandaluar aktivitetet që lidhen me tregtinë e paligjshme, mashtrimin financiar, si dhe përdorimin e fondeve të përfituara në mënyrë të paligjshme.

Lista e dokumenteve të tilla është minimale, dhe operacioni për t'i siguruar ato nuk do t'ju marrë shumë kohë dhe përpjekje.

Si të bëni një depozitë në Quotex


Si të depozitoni në Quotex duke përdorur Crypto

Përpara se të mbushni fondet tuaja në Quotex, ju lutemi mbani në mend se Quotex aktualisht mbështet kriptovalutat e mëposhtme: USDT, TRX, BTC, LTC, ETH, BSC, USDC, MATIC, SOLANA, POLKADOT, Shiba Inu, ZEC, BUSD, Dash, Dogecoin, Ripple, Dai, Bitcoin Cash.

1) Klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2) Zgjidhni një kriptomonedhë që mbështet Quotex.Shembull : Zgjidhni "Bitcoin (BTC)".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4) Zgjidhni Bitcoin për depozitim.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
5) Thjesht kopjoni adresën tuaj të depozitës dhe ngjisni atë në platformën e tërheqjes, dhe më pas mund të depozitoni monedha në Quotex.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
6) Pasi ta dërgoni me sukses, do të merrni njoftimin "Pagesa u krye".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
7) Kontrolloni paratë tuaja në një llogari të drejtpërdrejtë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Ju lutemi referojuni kësaj faqe për të parë më shumë: Si të depozitoni me kriptomonedhë në Quotex

Si të depozitoni në Quotex duke përdorur Visa / MasterCard?

Nëse po bëni depozitën tuaj të parë në Quotex, provoni së pari të dërgoni një sasi të vogël parash për t'u njohur me procesin dhe për t'u siguruar që gjithçka funksionon siç duhet.

1) Klikoni në butonin e gjelbër " Depozitim " në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2) Pasi të jetë e nevojshme të zgjidhni një metodë të depozitimit të llogarisë. Zgjidhni "Visa / MasterCard".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Paguaj".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
5) Depozoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të depozitoni në Quotex duke përdorur pagesa elektronike (Perfect Money, Advcash, MoMo Wallet)?

Mbushja e llogarisë suaj Quotex kërkon vetëm disa trokitje:

1) Hapni dritaren e ekzekutimit të tregtisë dhe klikoni në butonin jeshil " Depozitim " në këndin e sipërm djathtas të skedës.

Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2) Kompania ofron shumë metoda të përshtatshme që janë në dispozicion të Klientit dhe shfaqen në llogarinë e tij individuale. Zgjidhni "Paratë e përsosura".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3) Zgjidhni bonusin tuaj dhe shkruani shumën e depozitës. Pastaj, klikoni "Depozitoni".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4) Zgjidhni mënyrën e dëshiruar të pagesës dhe klikoni "Bëj pagesën".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
5) Plotësoni formularin duke futur detajet e kërkuara të pagesës dhe duke klikuar "Shiko pagesën paraprake".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
6) Depozoni me sukses, kontrolloni paratë në llogarinë tuaj të drejtpërdrejtë.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex

Si të depozitoni në kuoteks duke përdorur transfertën bankare

1. Mund ta rimbushni llogarinë tuaj Quotex falas me një transfertë bankare. Klikoni në Depozitë në këndin e sipërm të djathtë të skedës.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
2. Zgjidhni Transfertë Bankare si mënyrë pagese.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
3. Fusni shumën e depozitës dhe klikoni butonin "Depozitim".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
4. Zgjidhni bankën tuaj dhe klikoni butonin "Paguaj".
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex
5. Hyni në shërbimin e internetit të bankës suaj (ose shkoni në bankën tuaj) për të transferuar fondet. Plotësoni transferimin.
Si të tërhiqni dhe të bëni një depozitë para në Quotex


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Cila është shuma minimale e depozitës?

Avantazhi i platformës tregtare të Kompanisë është se nuk keni nevojë të depozitoni shuma të mëdha në llogarinë tuaj. Ju mund të filloni tregtimin duke investuar një sasi të vogël parash. Depozita minimale është 10 dollarë amerikanë.

A ka ndonjë tarifë për depozitimin ose tërheqjen e fondeve nga llogaria?

Jo. Kompania nuk ngarkon asnjë tarifë as për depozitimin, as për operacionet e tërheqjes.

Sidoqoftë, vlen të merret parasysh që sistemet e pagesave mund të ngarkojnë tarifën e tyre dhe të përdorin kursin e konvertimit të monedhës së brendshme.

A duhet të depozitoj llogarinë e platformës tregtare dhe sa shpesh duhet ta bëj këtë?

Për të punuar me opsionet dixhitale, duhet të hapni një llogari individuale. Për të përfunduar tregti reale, sigurisht që do t'ju duhet të bëni një depozitë në shumën e opsioneve të blera.

Ju mund të filloni tregtimin pa para, vetëm duke përdorur llogarinë e trajnimit të kompanisë (llogari demo). Një llogari e tillë është pa pagesë dhe është krijuar për të demonstruar funksionimin e platformës tregtare. Me ndihmën e një llogarie të tillë, mund të praktikoni marrjen e opsioneve dixhitale, të kuptoni parimet bazë të tregtimit, të testoni metoda dhe strategji të ndryshme ose të vlerësoni nivelin e intuitës suaj.
Thank you for rating.