Përmbledhje e pikave

Shtabi Awesomo LTD. Adresa: Suite 1, Kati i Dytë, Sound Vision House, Francis Rachel Str., Victoria, Mahe, Seychelles ID: 221042
Rregullore IFMRRC
themeluar 2020
Instrumentet Monedhat (Forex), Crypto, Indekset, Metalet, Energjitë
Platforma Tregtare Ueb, platformë binare
Llogaria Demo Në dispozicion
Pagesa 91%
Leva N/A
Llojet e llogarisë Llogari reale dhe llogari demo
Metodat e depozitimit Kartë krediti, Mastercard, Neteller, QIWI, Skrill, Visa, Webmoney
Llojet e mbështetjes Bisedë live, email


Prezantimi

Quotex është një platformë krejt e re tregtare që u themelua në vitin 2020 që lejon tregtarët të përfitojnë nga tregu për të tregtuar aktive të shumta si opsionet binare, kriptovalutat, mallrat dhe indekset, ky ndërmjetës është në pronësi të Awesomo LTD me adresën e mëposhtme: Suite 1, Kati i dytë, Sound Vision House, Francis Rachel Str., Victoria, Mahe, Seychelles ID: 221042.

Ky ndërmjetës po rritet në numër që nga fillimi i vitit me mbi 4 milionë tregtarë në mbarë botën, dhe janë regjistruar mbi 100,000 tregti në ditë! Quotex pranon tregtar pikërisht nga 249 vende që do të thotë nga e gjithë bota pa asnjë kufizim shteti, megjithatë, ky ndërmjetës nuk është i disponueshëm për personat nën 18 vjeç

Quotex bazohet në Seychelles dhe rregullohet nga IFMRRC (Qendra e Rregullimit të Marrëdhënieve të Tregut Financiar Ndërkombëtar).


Rishikimi i Quotex

Pse të zgjidhni Quotex

Kjo platformë pretendon të jetë më shumë se një projekt i ofruar për tregtarët. Objektivi i tyre tejkalon, pasi ata kanë instrumente financiare të avancuara në mënyrë që sa më shumë njerëz të mund të zhvillojnë aftësitë e tyre financiare dhe të biznesit.
Kur investoni në një ndërmjetës Quotex , mund të zgjidhni nga më shumë se 400 aktivet që janë të disponueshme për tregtimin dixhital:
• Monedhat: Mund të zgjidhni më shumë se 40 lloje monedhash.
• Kriptovalutat: Kriptovalutat kryesore që udhëheqin tregun: Bitcoin, Ethereum, Litecoin dhe Ripple.
• Indekset: Dow Jones, SP500 dhe shkëmbime të tjera kryesore.
• Lëndët e para dhe metalet e çmuara: Nafta, ari, argjendi etj.

Rishikimi i Quotex

Me ndërmjetësin Quotex ju do të merrni një nga pagesat më të larta në industri, duke qenë në gjendje të arrini deri në 95% më shumë, pasi të kryeni një tregti në tregtimin binare të Quotex me një rezultat pozitiv.
Deri më tani, tregtimi binar i Quotex është vetëm afatshkurtër, nga të paktën një minutë në katër orë. Kjo është si ndërmjetësit e tjerë, pasi ata ofrojnë të njëjtat kohë. Megjithatë, kompania po punon për të ofruar operacione më të gjata për të qenë edhe më konkurruese dhe vazhdon të jetë një nga opsionet e para të përdoruesve.

Platforma Tregtare

Kur bëhet fjalë për platformën, për mendimin tim të sinqertë Quotex udhëheq platformën më të përgjegjshme, miqësore për përdoruesit, të strukturuar mirë dhe më të shpejtë që kam provuar/tregtuar që nga përvoja ime përmes tregtimit!

Rishikimi i Quotex

Platforma është shumë e lehtë për t'u kuptuar pasi gjithçka është e pastër dhe e qartë para tregtarit, së pari, kjo platformë bazohet në një aplikacion ueb, kështu që nuk kërkohet shkarkim, së dyti është plotësisht i personalizueshëm sipas shijes tuaj dhe së fundi i lehtë qasje në çdo veçori me një klikim!

Si punon?

Shumë e thjeshtë, për të nisur tregtimin tuaj me quotex ju duhet vetëm të ndiqni udhëzuesin hap pas hapi më poshtë:

 1. Regjistrohu në Quotex Këtu .
 2. Zgjidhni llogarinë tuaj demo ose llogarinë e drejtpërdrejtë.
 3. Zgjidhni asetin tuaj të preferuar.
 4. Bëni analizën tuaj teknike duke përdorur mjetet Quotex.
 5. Parashikoni lëvizjen e ardhshme të drejtimit të çmimit "LARTË" ose Drejtimi "POSHTË".
 6. Zgjidhni shumën tuaj të dëshiruar.
 7. Merrni tregtinë tuaj.
 8. Fitimi.
Rishikimi i Quotex

Hartimi i grafikut

Grafiku është gjëja e rëndësishme ku vendosen operacionet dhe marrëveshjet, së pari, dhe siç thamë se ndërmjetësi quotex është ndërmjetësi i vetëm dhe unik që zotëron një grafik të shpejtë dhe serverë të mirë për të marrë marrëveshje mbi të pa asnjë vonesë. duke përfshirë mjetet e grafikimit si:

 • Mjetet e vizatimit: Quotex zotëron mbi 20 mjete të ndryshme vizatimi për të ndihmuar çdo tregtar të bëjë analizën e tij/saj nëpër treg me vendosje të shpejtë në grafik!
 • Afatet kohore të shandanëve: Ky ndërmjetës mund të shkojë nga trupat e shandanit 5 sekonda në trupat e shandanit 1 ditë
 • Llojet e grafikut: Kjo platformë u jep të gjithëve mundësinë për të ndryshuar grafikun në cilindo nga llojet e mëposhtme si "AREA", "Shandanët" "Bar" dhe në fund "Heiken-Ashi"
 • Treguesit teknikë: Mbi 20 tregues që janë gati për t'u përdorur për tregtimin tuaj, duke përfshirë treguesit më të famshëm si "RSI", "Oscilator Stochastic", "CCI" dhe më shumë për të zbuluar.

Informacioni i kutisë së tregtimit

Në aplikacionin Quotex Trading, ne kemi përfitimin të bëjmë tregti me analizën tonë teknike dhe kemi bërë informacione të përgjithshme rreth kësaj kutie më poshtë! vini re se këto informacione bazohen në një tregti të vetme

Koha e skadimit 1 minuta - 4 orë
Madhësia e investimit ($1 USD - 1000 $) ose (1% - 10%)
LARTË / POSHTË Drejtimi tregtar
Pagesa Fitimi i pritshëm + Madhësia e Investimit
Tregtare Tregtime të hapura + tregti të mbyllura (Historia e tregtimit)

Tërheqja dhe depozitat

Quotex është një platformë që pranon një shumë minimale prej $10. Ata kanë dy llogari investimi; demo dhe llogarinë e drejtpërdrejtë. Mund të fitoni para duke përdorur WebMoney, Skrill, QIWI dhe Yandex. Këto janë gjithashtu të njëjtat metoda që do të përdorni për të tërhequr para.
Quotex po jep mundësinë për të depozituar dhe tërhequr përmes metodave të shumta në varësi të secilit shtet, duke përfshirë metodat më të njohura dhe të përdorura të pagesës përmes ndërmjetësve të opsioneve binare që janë kartat bankare, kriptovalutat, kuletat elektronike dhe transferta bankare!

Rishikimi i Quotex

Megjithatë, për të hyrë në seksionin e depozitave duhet të klikoni në “+Depozitim” në ndërfaqen kryesore të platformës quotex, më pas zgjidhni portën tuaj të pagesës, nga ana tjetër për tërheqje mund të tërhiqeni vetëm përmes mënyrës së depozitimit të përdorur.

Rishikimi i Quotex

Financimi Informacione të Përgjithshme

Depozita minimale 10 $ / 10 € / 10 $ ₿ / 10 £
Tërheqja minimale 10 $ / 10 € / 10 $ ₿ / 10 £
Metodat e depozitimit Kartat bankare / Kriptovalutat / Kuletat elektronike
Tarifat 0%

Shënim: Përpara se të bëni ndonjë tërheqje, ne sugjerojmë dhe rekomandojmë verifikimin e pjesëve të informacionit të llogarisë suaj dhe sigurohuni që të përdorni të dhëna të sakta personale për të mos pasur konflikt më pas.

Llogaria Demo Quotex

Nëse nuk dini si ta përdorni platformën, QUOTEX ofron një shërbim special të quajtur DEMO ACCOUNT.

Llogaria Demo është një llogari demo plotësisht falas, e cila i lejon përdoruesit të zhvillojë aftësi tregtare dhe të eksperimentojë pak me aktivin që dëshiron të zgjedhë.
Është mënyra më e mirë për të përmirësuar njohuritë tuaja, ideale si për tregtarët fillestarë ashtu edhe për ata me përvojë që duan të rrisin nivelin e tyre profesional në zonë.
Llogaria Demo ofron një bilanc imagjinar të barabartë me 10,000 dollarë si provë.
Pas provave me llogarinë demonstruese, kaloni në përdorimin e një llogarie reale për të praktikuar gjithçka që keni mësuar.

Rezultatet do ju befasojnë. Ju ndoshta dëshironi të dini se si të hapni një llogari tregtare Quotex.

Rishikimi i Quotex

Si të hapni një llogari tregtare Quotex

Qasja në Quotex është shumë e lehtë. Ja se si të hapni llogarinë tregtare të Quotex :
Pasi të zgjidhni opsionin Regjistrimi , duhet të jepni të dhënat e mëposhtme:

 • Emri dhe mbiemri.
 • Një adresë emaili e përditësuar.
 • Numri i telefonit, duke përfshirë kodin ndërkombëtar.
 • Fjalëkalim i personalizuar për të hyrë në sistem. Duhet të jetë shumë kompleks. Në mënyrë ideale, përdorni shkronja të mëdha, të vogla dhe karaktere të tjera speciale.
Rishikimi i Quotex

Pas plotësimit të pyetësorit, duhet të zgjidhni se si dëshironi të depozitoni në llogarinë tregtare.

Si të konfiguroni llogarinë tuaj Quotex

Pas regjistrimit. Ju mund të hyni në llogarinë tuaj me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin tuaj. Pasi të jeni brenda platformës, duhet të zgjidhni:

 • Një aktiv: përqindja e kthimit nga investimi është deri në 98% kur fitoni tregtinë.
 • Koha e funksionimit: kjo varion nga 1 minutë, deri në maksimum katër orë.
 • Shuma e investimit: kapitali që dëshironi të investoni në pozicionin e tregut.
 • Lart ose poshtë: në varësi të drejtimit në të cilin lëviz çmimi i aktivit në kornizën kohore të zgjedhur.

Pas zgjedhjes së aktivit, platforma shfaq një sjellje të drejtpërdrejtë, ku mund të shihni të dhënat në grafikët e ndryshëm të aktivit në një kohë të kuptuar që varion nga pesë sekonda deri në 24 orë.

Verifikimi i llogarisë

A kërkohet që tregtarët që përdorin këtë ndërmjetës të verifikojnë identitetin e tyre duke përdorur një pasaportë ose patentë shoferi ose kartë identiteti kombëtar (fjalë latine) për të shmangur konfliktet dhe problemet gjatë kryerjes së tërheqjeve!

Përdorimi i kartës suaj bankare do të kërkojë kryerjen e verifikimit për të vërtetuar pronësinë e kartës suaj (kontrolli rutinë i njohur si kontrolli i mashtrimit) për më shumë siguri për anëtarët/tregtarët që përdorin platformën quotex!

Llojet e llogarisë

Quotex ofron një llogari demo falas 10,000 dollarë për praktikë dhe llogari të drejtpërdrejtë për çdo tregtar që regjistrohet si parazgjedhje, përveç kësaj, kjo platformë mundi shanset dhe vendos 3 nivele llogarie për çdo tregtar si më poshtë:
 • Llogaria bazë: Pagesa bazë deri në 85% në të gjitha asetet e disponueshme
 • Llogaria PRO: +2% në të gjitha asetet në dispozicion
 • Llogaria VIP: +4% në të gjitha asetet e disponueshme
Rishikimi i Quotex

Bonuset

Kur bëhet fjalë për bonuset, kuoteksi po udhëheq ndërmjetësit që lejojnë tregtarin të përfitojë nga bonuse të ndryshme, dhe është një avantazh që ka kuota! kështu për të aktivizuar një bonus! ju mund të përfitoni nga një bonus mirëseardhjeje këtu për të marrë 30% në depozitën tuaj të parë

Rishikimi i Quotex


Karakteristikat e aplikacionit Quotex

Sapo flasim për veçoritë! ne flasim se çfarë mund t'ju japë ky ndërmjetës si shtesë se ndërmjetësit e tjerë? mirë Quotex po e bën më të lehtë tregtimin e opsioneve binare me veçoritë e tij si:

 • Informacioni i çiftit : Së pari, leximi i pjesëve të informacionit në lidhje me aktivin përpara se të filloni tregtimin tuaj është një detyrim që çdo ndërmjetës duhet të shikojë! Për shembull, le të marrim AUD/JPY (OTC) si çiftin tonë tregtar!
Rishikimi i Quotex
 • Sinjalet tregtare: Një sinjal tregtar nuk është një udhëzim i drejtpërdrejtë për tregtimin, por një rekomandim analisti. Quotex ofron sinjalet tregtare me cilësi më të mirë për instrumentet e disponueshme, megjithatë, ne nuk mund t'i përdorim këto sinjale si hyrjen tonë kryesore pasi nuk zëvendëson analizën tonë teknike
Rishikimi i Quotex
 • Formulari i Shkëmbimit: Kjo platformë përdor një veçori të mahnitshme për t'i lejuar tregtarët të kalojnë në çdo kohë monedhën e tyre kryesore në një tjetër brenda pak klikimeve pa asnjë tarifë këmbimi! sipas mendimit tim të sinqertë , kjo veçori nuk është përdorur kurrë nga ndërmjetësit e tjerë!
Rishikimi i Quotex

Vlerësimet e klientëve

Për të filluar në botën e tregtimit dixhital, kjo duket të jetë një alternativë e mirë. Vlerësimet e klientëve janë të ndryshme, por shumica janë shumë të kënaqur me rezultatet.
Shqyrtimet e Quotex tregojnë se kjo platformë është e lehtë për t'u përdorur dhe praktikisht nuk ofron asnjë rrezik për klientët e saj. Ky ndërmjetës ka mundësinë të tregtojë pa asnjë rrezik, duke zgjedhur një llogari demo.
Quotex ka një llogari demo falas për të zhvilluar aftësi të reja financiare dhe biznesi. Kjo llogari demo ju lejon të bëni negociata pa rrezik me operacionet aktuale, në kohë reale me rezultatet aktuale.
Ju do të jeni në gjendje të tregtoni në këtë mënyrë pa pasur më shumë kapital, kështu që mund të reduktoni rreziqet dhe të ndiheni më të sigurt. Ky është një nga avantazhet kryesore sepse, me vetëm 10 USD, mund të tregtoni në monedha të ndryshme.

Ekipi Mbështetës

Ndërmjetësi ofron shërbime të shumta të mbështetjes ndaj klientit. Sidoqoftë, ai vjen si bisedë live, email dhe thirrje telefonike. Agjentët janë online 24/7 me përgjigje të menjëhershme.

[email protected]
Pyetje për operacionet tregtare

[email protected]
Çështje financiare

[email protected]
Mbështetje teknike

Shënim : Ndonjëherë agjentët mbështetës ngopen nga biletat e tregtarëve dhe radhën e plotë dhe kërkon pak kohë për t'iu përgjigjur pyetjes suaj.

Quotex Rrjetet sociale

Llogaria në Twitter: Platforma https://twitter.com/quotex_
Llogaria në Facebook: https://www.facebook.com/ quotexio/
Llogaria në YouTube: https://www.youtube.com/ kanal/ UCE6VO0L8cfSlDRwCsICxOEw? udhëzuar_ndihmë_rrjedha=5
Instagram: https://www.instagram.com/ quotex_io/

A është Quotex i rregulluar dhe i sigurt?

Ndërmjetësi Quotex është i ligjshëm dhe i rregulluar, pasi operon nën awesomo. Sepse Awesomo Limited rregullohet nga IFMRRC (Numri i licencës TSRF RU 0395 AA V0161). Sidoqoftë, adresa e platformës së tyre verifikohet me vendndodhjen e saktë. Prandaj, nuk ka nevojë të keni frikë nga rregullimi i ndërmjetësit.

konkluzioni

Quotex është një platformë tregtare me opsione binare e njohur gjithashtu si platformë e tregtimit të opsioneve dixhitale me një ndërfaqe të shpejtë, të përgjegjshme dhe miqësore për përdoruesit pa ndonjë kufizim të vendit që mund t'i përshtatet çdo tregtie me një mundësi për të personalizuar çdo pjesë të grafikut, përveç mjete vizatimi dhe treguesi dhe pagesa motivuese! E gjeta këtë ndërmjetës me një potencial të mirë për t'u përpjekur të qëndroj me të! Mos ngurroni të komentoni mbi përvojën tuaj me Quotex.

Thank you for rating.