Quotex Преземете ја апликацијата - Quotex North Macedonia - Quotex Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)


Како да ја преземете и инсталирате апликацијата Quotex на телефонот со Android

Апликацијата за тргување Quotex за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата. Исто така, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Преземете ја официјалната мобилна апликација Quotex од продавницата на Google Play или кликнете овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „ Quotex - Онлајн платформа за инвестирање “ и преземете ја на вашиот телефон со Android.

Преземете ја апликацијата Quotex за Android

Кликнете на [Install] за да го завршите преземањето.
Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)
Почекајте да заврши инсталацијата. Потоа можете да се регистрирате на апликацијата Quotex и да се најавите за да започнете со тргување.

Всушност, прилично е едноставно да се отвори сметка на Quotex и преку апликацијата Android. Ако сакате да се регистрирате преку апликацијата Android, следете ги овие едноставни чекори:
  1. Внесете валидна адреса за е-пошта и креирајте силна лозинка
  2. Изберете валута за депонирање и повлекување средства.
  3. Прочитајте и договорете се со „Договор за услуга“. Кликнете на полето за избор
  4. Кликнете на „ Регистрирај се
Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)
Приказ на нова страница по успешна регистрација, ако сакате да тргувате на демо сметка, кликнете на „Тргување со демо сметка“ и имате 10.000 долари во демо сметка
Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)
Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да вежбате тргување вештини за различни средства и испробајте нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)
Откако ќе бидете подготвени да започнете со тргување со вистински средства, можете да се префрлите на вистинска сметка и да ги депонирате вашите пари.
Како да депонирате пари во Quotex
Како да преземете и инсталирате апликација Quotex за мобилен телефон (Андроид)
Ако веќе работите со оваа платформа за тргување, најавете се на вашата сметка на мобилниот уред Андроид.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Дали е потребно преземање на програмата на компјутер или паметен телефон?

Не, не е потребно. Вие само треба да се регистрирате на веб-страницата на компанијата во презентираната форма и да отворите индивидуална сметка.


Во која валута се отвора сметката на клиентите? Може ли да ја сменам валутата на сметката на клиентите?

Стандардно, се отвора трговска сметка во американски долари. Но, за ваша погодност, можете да отворите неколку сметки во различни валути.
Списокот на достапни валути може да се најде на страницата на вашиот профил во вашата сметка на клиенти.

Дали има минимален износ што можам да го уплатам на мојата сметка при регистрација?

Предноста на платформата за тргување на Компанијата е што не мора да депонирате големи суми на вашата сметка. Можете да започнете со тргување со инвестирање мала сума пари. Минималниот депозит е 10 американски долари.
Thank you for rating.