Quotex повлече - Quotex North Macedonia - Quotex Северна Македонија

Како да повлечете пари од Quotex


Како да се повлечете од Quotex преку Visa / MasterCard?

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што го избравте за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте уплатиле на вашата сметка преку системот за плаќање Visa/MasterCard, ќе подигнете пари и преку системот за плаќање Visa/MasterCard.

Кога станува збор за повлекување на доволно голема сума, компанијата може да побара верификација (верификацијата се бара по дискреција на компанијата), поради што е многу важно да регистрирате сметка поединечно за себе за да ги потврдите вашите права на неа во секое време.

1. Одете на Повлекување.
Како да повлечете пари од Quotex
2. Изберете начин на плаќање: Visa / MasterCard,и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на „Потврди“.
Како да повлечете пари од Quotex
4. Вашето барање е успешно испратено.
Како да повлечете пари од Quotex
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“ и ќе го видите најновото барање како подолу.
Како да повлечете пари од Quotex

Како да се повлечете од Quotex преку електронски плаќања (Perfect Money, Advcash)?

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што го избравте за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Perfect Money, ќе се повлечете и преку Perfect Money.

1. Одете на Повлекување.
Како да повлечете пари од Quotex
2. Изберете начин на плаќање: Perfect Money, внесете ја чантата и износот што сакаме да го повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
4. Вашето барање е успешно испратено.
Како да повлечете пари од Quotex
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“. Подолу го гледате последното барање.
Како да повлечете пари од Quotex

Како да се повлечете од Quotex преку Crypto?

Постапката за повлекување капитал е исклучително едноставна и се спроведува преку вашата индивидуална сметка.

Начинот што го избравте за депонирање на сметката е исто така метод за повлекување средства.

На пример, ако сте направиле депозит на вашата сметка преку Bitcoin, исто така ќе го повлечете Bitcoin.

1. Одете на Повлекување.
Како да повлечете пари од Quotex
2. Изберете Начин на плаќање. Пример : Биткоин (BTC).
Како да повлечете пари од Quotex
Повлечете пари користејќи Биткоин, па внесете ја адресата на биткоинот што сакаме да ја добиеме во „чанта“ и внесете ја сумата што сакаме да ја повлечеме. Потоа, кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
4. Вашето барање е успешно испратено.
Како да повлечете пари од Quotex
Проверувајќи ги сите ваши барања за повлекување, кликнете на „Трансакција“.
Како да повлечете пари од Quotex
Подолу го гледате последното барање.
Како да повлечете пари од Quotex

Како да се повлечете од квотекс на банкарска сметка

1. Кликнете на копчето Повлекување во горниот десен агол на страницата на веб-страницата на Quotex.
Како да повлечете пари од Quotex
2. Изберете банкарски трансфер и внесете ја сумата што ќе ја испратите на вашата банкарска сметка.
Како да повлечете пари од Quotex
3. Внесете го пин-кодот, тие го испраќаат на вашата е-пошта. Кликнете на копчето "Потврди".
Како да повлечете пари од Quotex
4. Вашето барање е успешно испратено.

Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Дали има провизија за депонирање или повлекување средства од сметката?

Не. Компанијата не наплаќа провизија ниту за депозитот, ниту за операциите за повлекување.

Сепак, вреди да се земе предвид дека платните системи можат да ја наплатат својата провизија и да ја користат интерната стапка на конверзија на валутата.

Колку време е потребно за да се повлечат средства?

Во просек, постапката за повлекување трае од еден до пет дена од датумот на прием на соодветното барање на Клиентот и зависи само од обемот на истовремено обработените барања. Компанијата секогаш се обидува да изврши плаќања директно на денот кога е примено барањето од Клиентот.

Која е минималната сума за повлекување?

Минималниот износ за повлекување започнува од 10 УСД за повеќето платежни системи.

За криптовалутите, оваа сума започнува од 50 американски долари (и може да биде поголема за одредени валути, на пр. Биткоин).


Дали треба да дадам документи за да направам повлекување?

Обично, дополнителни документи за повлекување средства не се потребни. Но, компанијата по своја дискреција може да побара од вас да ги потврдите вашите лични податоци со барање одредени документи. Вообичаено тоа се прави со цел да се спречат активности поврзани со нелегална трговија, финансиски измами, како и користење на незаконски добиени средства.

Списокот на такви документи е минимален, а операцијата за нивно обезбедување нема да ви одземе многу време и напор.
Thank you for rating.