Како да депонирате пари во Quotex

Како да депонирате пари во Quotex


Како да депонирате во Quotex со Visa / MasterCard?

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „ Депозит “ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Како да депонирате пари во Quotex
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани во неговата индивидуална сметка). Изберете "Visa / MasterCard".
Како да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да депонирате пари во Quotex
4) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнување на „Плати“.
Како да депонирате пари во Quotex
5) Депонирајте успешно, проверете ги парите на вашата сметка во живо.
Како да депонирате пари во Quotex

Како да депонирате во Quotex преку електронски плаќања (Perfect Money, Advcash, MoMo)?

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „ Депозит “ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Како да депонирате пари во Quotex
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани во неговата индивидуална сметка). Изберете „Совршени пари“.
Како да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да депонирате пари во Quotex
4) Изберете го саканиот начин на плаќање и кликнете „Направи плаќање“.
Како да депонирате пари во Quotex
5) Пополнете го формуларот со внесување на бараните детали за плаќање и кликнување на „Преглед на плаќање“.
Како да депонирате пари во Quotex
6) Депонирајте успешно, проверете ги парите на вашата сметка во живо.
Како да депонирате пари во Quotex

Како да се депонира во квотакс по криптовалути ( USDT, TRX, BTC, LTC, ETH, BSC, USDC, MATIC, SOLANA, POLKADOT, Shiba Inu, ZEC, BUSD, Dash, Dogecoin, Ripple, Dai, Bitcoin Cash )

Тоа е многу лесно да се направи. Постапката ќе трае неколку минути.

1) Отворете го прозорецот за извршување на трговијата и кликнете на зеленото копче „ Депозит “ во горниот десен агол на јазичето.

Сметката можете да ја депонирате и преку вашата лична сметка со кликнување на копчето „Депозит“ во профилот на сметката.
Како да депонирате пари во Quotex
2) Откако ќе биде неопходно да се избере начин на депонирање на сметката (Друштвото нуди многу погодни методи кои се достапни на Клиентот и се прикажани во неговата индивидуална сметка).
Пример : изберете „Bitcoin (BTC)“.
Како да депонирате пари во Quotex
3) Изберете го бонусот и внесете го износот на депозитот. Потоа, кликнете на „Депозит“.
Како да депонирате пари во Quotex
4) Изберете Bitcoin за депонирање.
Како да депонирате пари во Quotex
5) Само копирајте ја вашата адреса за депозит и залепете ја во платформата за повлекување, а потоа можете да депонирате монети во Quotex.
Како да депонирате пари во Quotex
6) Откако ќе го испратите успешно, ќе добиете известување „Плаќањето е завршено“.
Како да депонирате пари во Quotex
7) Проверете ги вашите пари на сметката во живо.
Како да депонирате пари во Quotex

Ве молиме погледнете ја оваа страница за да видите повеќе: Како да депонирате по криптовалута во Quotex

Како да депонирате во Quotex со банкарски трансфер

1. Кликнете на Депозит во горниот десен агол на табот.
Како да депонирате пари во Quotex
2. Изберете банкарски трансфер како начин на плаќање.
Како да депонирате пари во Quotex
3. Внесете го износот на депозитот и кликнете на копчето „Депозит“.
Како да депонирате пари во Quotex
4. Изберете ја вашата банка и кликнете на копчето „Плати“.
Како да депонирате пари во Quotex
5. Најавете се на веб-услугата на вашата банка (или одете во вашата банка) за да ги префрлите средствата. Завршете го трансферот.
Како да депонирате пари во Quotex


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)

Кој е минималниот износ на депозит?

Предноста на платформата за тргување на Компанијата е што не мора да депонирате големи суми на вашата сметка. Можете да започнете со тргување со инвестирање мала сума пари. Минималниот депозит е 10 американски долари.

Дали има провизија за депонирање или повлекување средства од сметката?

Не. Компанијата не наплаќа провизија ниту за депозитот, ниту за операциите за повлекување.

Сепак, вреди да се земе предвид дека платните системи можат да ја наплатат својата провизија и да ја користат интерната стапка на конверзија на валутата.

Дали треба да ја депонирам сметката на платформата за тргување и колку често треба да го правам тоа?

За да работите со дигитални опции, треба да отворите индивидуална сметка. За да склучите вистински занаети, сигурно ќе треба да направите депозит во износ од купените опции.

Можете да започнете со тргување без готовина, само користејќи ја сметката за обука на компанијата (демо сметка). Таквата сметка е бесплатна и создадена за да го демонстрира функционирањето на платформата за тргување. Со помош на таква сметка, можете да вежбате стекнување дигитални опции, да ги разберете основните принципи на тргување, да тестирате различни методи и стратегии или да го оцените нивото на вашата интуиција.
Thank you for rating.