Како да тргувате во Quotex за почетници
Упатства

Како да тргувате во Quotex за почетници

Ако сте нови во Дигитални опции, посетете го нашиот блог - вашиот едношалтерски водич за да дознаете сè за Дигиталните опции. Ве водиме чекор-по-чекор за тоа како да ја регистрирате и потврдите вашата сметка на Quotex, да депонирате пари, да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите на Quotex следејќи ги овие чекори:
Како да депонирате и тргувате со дигитални опции во Quotex
Упатства

Како да депонирате и тргувате со дигитални опции во Quotex

Quotex обезбедува многу различни опции за плаќање за депонирање пари на вашата трговска сметка. Во зависност од вашата земја, можете да депонирате: како што се EUR, BRL или GBP ... на вашата сметка на Quotex користејќи банкарски трансфер и банкарски картички. Дозволете ни да ви покажеме како да направите депозит и да заработите пари на пазарот за дигитални опции во Quotex.
Како да отворите демо сметка на Quotex
Упатства

Како да отворите демо сметка на Quotex

Демо-сметката Quotex е дизајнирана да симулира вистинско опкружување за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.
Регистрирање на Quotex: Како да се регистрирате и отворите сметка за тргување
Упатства

Регистрирање на Quotex: Како да се регистрирате и отворите сметка за тргување

Ако барате сигурна и лесна за користење платформа за тргување со бинарни опции, можеби ќе сакате да размислите за Quotex. Quotex е онлајн брокер кој нуди различни средства, алатки и функции кои ќе ви помогнат да направите профитабилни занаети. Во оваа статија, ќе ви покажеме како да регистрирате сметка на Quotex во неколку едноставни чекори.
Како да отворите сметка и да повлечете пари од Quotex
Упатства

Како да отворите сметка и да повлечете пари од Quotex

Отворете сметка на Quotex од апликацијата Quotex или веб-локацијата на Quotex со вашата е-пошта, сметката на Facebook, сметката на Google или VK сметката и повлечете ги вашите средства во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да се најавите и да повлечете пари од Quotex
Упатства

Како да се најавите и да повлечете пари од Quotex

Пријавувањето на сметка со нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. После тоа, започнете со тргување во Quotex за да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите од Quotex.
Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex
Упатства

Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex

Откако успешно ќе се најавите на Quotex, можете да депонирате крипто од друг паричник во Quotex или да депонирате локална валута: УСД, евра, GBP…, или користејќи банкарски картички, електронски плаќања во Quotex.
Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Quotex
Упатства

Како да тргувате со дигитални опции и да повлечете пари од Quotex

Откако ќе се постави вашата сметка, можете да направите депозит на трговска сметка за да започнете со тргување со Дигитални опции. Откако ќе добиете профит на пазарот за дигитални опции, можете да повлечете пари во секое време од кој било ден, вклучувајќи ги викендите и државните празници.
Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Упатства

Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Ако ви е прв пат да отворите трговска сметка, може да имате многу прашања кога се регистрирате онлајн. Подолу ќе ги објасниме чекорите за отворање вистинска трговска сметка со Quotex и брзо ќе научиме како да заработите пари на пазарот за дигитални опции.