Како да тргувате во Quotex за почетници
Упатства

Како да тргувате во Quotex за почетници

Ако сте нови во Дигитални опции, посетете го нашиот блог - вашиот едношалтерски водич за да дознаете сè за Дигиталните опции. Ве водиме чекор-по-чекор за тоа како да ја регистрирате и потврдите вашата сметка на Quotex, да депонирате пари, да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите на Quotex следејќи ги овие чекори:
Како да се најавите и да повлечете пари од Quotex
Упатства

Како да се најавите и да повлечете пари од Quotex

Пријавувањето на сметка со нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. После тоа, започнете со тргување во Quotex за да добиете профит на пазарот за дигитални опции и да ги повлечете парите од Quotex.
Повеќејазична поддршка на Quotex
Упатства

Повеќејазична поддршка на Quotex

Повеќејазична поддршка Како меѓународна публикација што претставува меѓународен пазар, имаме за цел да допреме до сите наши клиенти ширум светот. Умешноста на многу јазици ги урива...
Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници
Упатства

Како да започнете тргување со Quotex во 2024 година: Чекор-по-чекор водич за почетници

Ако ви е прв пат да отворите трговска сметка, може да имате многу прашања кога се регистрирате онлајн. Подолу ќе ги објасниме чекорите за отворање вистинска трговска сметка со Quotex и брзо ќе научиме како да заработите пари на пазарот за дигитални опции.
Како да се најавите и да започнете со тргување со дигитални опции во Quotex
Упатства

Како да се најавите и да започнете со тргување со дигитални опции во Quotex

Честитки, успешно регистриравте сметка на Quotex. Сега, можете да ја користите таа сметка за да се најавите на Quotex како во упатството подолу. Потоа може да тргувате со дигитални опции на нашата платформа.
Како да се најавите и потврдите сметката во Quotex
Упатства

Како да се најавите и потврдите сметката во Quotex

Најавете се на вашата сметка на Quotex и потврдете ги основните информации за вашата сметка. Погрижете се да ја заштитите вашата сметка на Quotex - додека правиме се за да ја зачуваме вашата сметка безбедна, вие исто така имате моќ да ја зголемите безбедноста на вашата сметка на Quotex.
Како да повлечете и да направите депозит пари во Quotex
Упатства

Како да повлечете и да направите депозит пари во Quotex

Во Quotex, ние се стремиме да ви понудиме доволно опции за да можете да вршите трансакции како што сакате. Ние исто така нудиме широк спектар на начини на плаќање специфични за вашата земја и брзо време на обработка на трансакциите.