Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Quotex
Упатства

Како да се регистрирате и да започнете тргување со демо сметка во Quotex

Отворањето сметка кај нас е беспрекорен процес, кој вклучува само неколку чекори. Прво, ќе ве поттикнеме да започнете со демо сметка пред да започнете да тргувате. Ќе опфатиме и други фактори за кои треба да знаете пред да тргувате.
Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex
Упатства

Како да се најавите и да депонирате пари во Quotex

Откако успешно ќе се најавите на Quotex, можете да депонирате крипто од друг паричник во Quotex или да депонирате локална валута: УСД, евра, GBP…, или користејќи банкарски картички, електронски плаќања во Quotex.
Како да се регистрирате и да повлечете пари на Quotex
Упатства

Како да се регистрирате и да повлечете пари на Quotex

За да заработите пари на Digital Options, прво мора да отворите сметка што ви овозможува да вршите занаети. За да го направите ова, треба да се регистрирате на веб-страницата на Quotex. Процесот на регистрација е едноставен и не одзема многу време.